Oroszország Ukrajna

Közben Oroszország és Kína közös haditengerészeti gyakorlatot kezdett az Arab-tenger nyugati részén. Oroszország nem fog eltűrni támadást Ukrajna és a Nyugat részéről a Donyec-medence ellen jelentette ki Konsztantyin Gavrilov a bécsi biztonsági és fegyverzet-ellenőrzési tárgyalásokon részt vevő orosz küldöttség vezetője.


Pin On Oroszorszag Es Ukrajna

1830 Nem vár áttörést az amerikai külügyminiszter a héten esedékes amerikai-orosz biztonsági tárgyalásoktól de reméli hogy sikerül valamilyen közös alapra jutni az ukrajnai válság kapcsán.

. Mindenről világosan nyilatkoztunk és figyelmeztettünk. Moszkva mély aggodalommal figyeli Washington lépéseit mondta a Kreml szóvivője. Kieshet Európa energiaellátása ha Oroszország elzárja Ukrajna miatt a gázcsapokat.

Dmitrij Peszkov szerint az Ukrajna körüli feszültség fokozására irányulnak az Egyesült Államok törekvései. Oroszország fegyvert szegez Ukrajna halántékának az amerikai külügyminiszter szerint MTI 2022. Nem fogjunk tűrni ha az állampolgárainkat megtámadják.

Szakértők attól tartanak hogy ha Moszkva szankció gyanánt felfüggeszti a földgáz szállítását az Európai Unió területére akkor csak hat hétre lehetnek elegendőek a betározott készletek.


Uj Tehetsegek Portfolio Mas Vilag 1 Helyezett Sziberia Oroszorszag Travel Photographer Photo Awards Siberia


Gnezdovo Novgorod Russland Vikings Volkhov Visigoth


Pin By Hetalia And Countryhuman Fan On Zabavnye Piny Ukraine Kawaii Anime Azov


Pin On Oroszorszag Es Ukrajna


Pin By Ferenczi Virag On hetalia Hetalia Hetalia Funny Hetalia Russia


Pin On Hungary


Historical Figures Historical People


Https Oneeyeland Com Awards Award Images Php Award Id 3734 Ukrajna Marvel Oroszorszag


Pin Na Doske Oroszorszag Es Ukrajna

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel